Nagy nehezen megszületett. A Los Angeles Lakers sorozatban másodszor a nyugat bajnoka lett. Most mind a csapat, mind a szurkolók tűkön ülve várják hogy a zseniális playoff teljesítménnyel előrukkoló KingJames (és udvartartása), vagy pedig a csapatként remekül működő, a liga leghalálosabb nehéztüzérségével felálló Magic lesz a végső akadály az áhított bajnoki gyűrű eléréséhez. Rendeltetésszerűen meg is kezdődött a spekuláció hogy vajon melyik csapat lenne testhezállóbb, milyen matchupok lesznek, kire/mire kell majd figyelni, satöbbi. Én viszont most inkább egy rövid értékelésre gondoltam az előző párharcról a játékosok egyéni teljesítményét górcső alá véve.

Az értékelésnél az első szám egy tizes listán az egész párharcra, a második pedig az utolsó meccsre vonatkozik. Folytatás a Továbbtól..

 

Derek Fisher(3, 5) - Nem nagyon ment neki a dobás. Ezt utolsó meccsen belátta(vagy szóltak neki), így minimálisra csökkentette azokat. Jól döntött.

Kobe Bryant(7.5, 9) - Végig hátán cipelte a csapatot, a 6. mérkőzésen pedig megmutatta hogy miért is lett ő tavaly alapszakasz MVP. Talán idén a playoffban is elhódíthatja ezt a címet.

Trevor Ariza(7, 9.5) - Most hirtelen nemtudom hogy a MIP-ért folytatott versenyben kapott e szavazatot, de nagyon sokat fejlődött különösen a távoliak terén.

Pau Gasol(8, 9) - Nélküle már sehol nem lennénk, támadásban és védekezésben is hihetetlen haasznosan játszott végig.

Andrew Bynum(3, 3) - Nagyon nem találja a formáját, pedig rá most igazán nagy szükség lesz akár a Cavs, akár a Magic az ellenfél.

Lamar Odom(5, 8) - Ha jól emlékszem a rakéták ellen összeszedett egy hátsérülést. Ezt most vagy kiheverte, vagy csak egyszerűen megtalálta a formáját, de az 5. és 6. meccsen egyértelmű volt mennyit számít egy jó formában játszó Lamar.

Luke Walton(5, 7) - Semmiképpen sem élete szezonja az biztos. Az utolsó meccsen legalább az openeket bedobálta.

Shannon Brown(7, 5) - Mikor ad végre Phil több időt ennek a srácnak Fisher helyett???

Jordan Farmar(6, 5) - ..vagy legalább neki, ha Brown nem szimpi számára.

Sasha Vujacic(3, 6) - The machine's battery is dangerously low. Pls charge it fast.

Szerző: SirBors  2009.05.30. 20:35 Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda nba lakers

A bejegyzés trackback címe:

https://kisby.blog.hu/api/trackback/id/tr791153768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása